Venedig udviste gæster for brud på nye turistregler

0

Venedig har introduceret nye regler for, hvordan du som turist skal opføre dig i kanalbyen – og rammer hårdt ned på alle, der ikke følger reglerne.

Det er nok ikke alle, der tager tid på, hvor lang tid de står på broerne i udlandet. Men skal man besøge Venedig, bliver man fremover nødt til det. Byen har indført nye regler, der blandt andet medfører, at man ikke må stoppe op på de historiske broer for lang tid.

De nye regler er en del af kampagnen #EnjoyRespectVenezia, som betyder, at besøgende ikke længere kan sidde eller lægge sig ned uden for butikker, historiske monumenter eller broer. Det er også forbudt at gå rundt i bar overkrop eller badetøj og bade i de historiske kanaler. Desuden er det forbudt at smide affald, lave picnic på et offentligt sted, stoppe op i for lang tid på broer og cykle gennem byen. 

To tyske turister blev for nylig tildelt en bøde på ca. 10.000 dollars for at sidde på trappen og koge kaffe ved den berømte Rialto-bro. Derudover blev de to turister også udvist fra byen.

Share.

About Author

Comments are closed.