Sommerrekord hos Landal GreenParks

0

Ferieparkæden Landal GreenParks sætter punktum for sin hidtil bedste sommersæson i Danmark. Grøn makeover og øget markedsføring henter rekordmange gæster til de fem danske Landal-parker.

Landal Green Parks havde en samlet fremgang på 15,2 procent i Danmark i forhold til sommeren sidste år. også efterårsbookingerne tikker ind i en lovende strøm, melder ferieparkkæden.

– Efter en lang periode med store investeringer i miljøvenlig drift, nye produkter og omdannelse af parkerne, resulterer indsatsen nu i markant vækst på både besøgstal og omsætning, siger Salg- og Marketing Manager i Landal GreenParks Danmark, Kent Lodberg

Sommeren 2019 udgør den hidtil bedste sæson, siden den internationale kæde for halvandet år siden rykkede ind i Danmark med opkøbet af Dayz Resorts og herunder ferieparkerne Grønhøj Strand, Ebeltoft, Rønbjerg, Seawest og Søhøjlandet. I spidsen for væksten står således danske besøgende med 70 procent af væksten. Til sammenligning udgjorde danske gæster blot seks procent af væksten i sommeren 2018, hvor Holland var den stærkeste vækstbærer.

– Vi har gjort os umage for at vise danskerne, at vi leverer unikke og miljøvenlige ferieoplevelser med masser af aktiviteter indendørs og særligt ude i naturen. Derfor står vi nu på skillelinjen mellem en fantastisk sommer og et lovende vinterhalvår, hvor vi bookingmæssigt er langt foran sidste år. Det er skønt at se, at danskerne køber ind på konceptet – også i de koldere måneder, siger Kent Lodberg.

Siden 2017 er kendskabet til Landal GreenParks steget fra 0 til omkring 20 procent og stiger fortsat.

Gæstefremgang fordelt på parkerne (sommer 2019)
Ebeltoft: 5,4%
Grønhøj Strand: 11,8%
Rønbjerg: 12,9%
Søhøjlandet: 26,8%
Seawest: 15,2%
Total: 15,2%

Landal GreenParks er Europas største ferieparkkæde og driver i alt 90 parker og 15.000 ferieboliger fordelt over ni europæiske lande. I Danmark tæller kæden ferieparkerne Rønbjerg, Søhøjlandet, Seawest, Grønhøj Strand og Ebeltoft.

Share.

About Author

Comments are closed.