Over 1 million rejser fra CPH i påsken

0

Der kommer til at være travlt i Københavns Lufthavn over påsken. De meddeler, at over 1 million rejser på påskeferie fra lufthavnen i disse dage.

Danskerne vil til de varme lande i påsken. Det er særligt Asien, der er populært for danskerne i modsætning til sidste år, hvor man også kunne møde masser af mennesker med varmt overtøj og lange ski på bagagevognen, siger Peter Krogsgaard, der er kommerciel direktør i Københavns Lufthavn:

– Vi kan se på de rejser der allerede er booket, at påsketuren går til to typer destinationer. Det er storbyferierne, hvor der allerede nu er lidt varmere end herhjemme, som trækker mest, men vi ser også en rejsetendens til de lange internationale flyvninger, hvor vores rejsende har taget et par ekstra fridage og flyver til Thailand, ligesom mange rejser via Mellemøsten til eksempelvis Bali, Vietnam og andre eksotiske rejsemål, fortæller Peter Krogsgaard.

Den travleste dag regner de med at blive fredag den 12. april, hvor de forventer at over 100.000 vil rejse gennem lufthavnen:

– Flyselskaberne kommer til at sende rigtig mange rejsende afsted og tage imod næsten lige så mange. Lige nu siger vores prognose, at der kommer godt 100.000 rejsende på dén dag alene. Og vi er selvfølgelig klar til påsken, så vi kan give alle flyselskabernes rejsende en god oplevelse, når de kommer på besøg i vores lufthavn, konstaterer Peter Krogsgaard.

Samlet vil over 1 million rejse gennem lufthavnen fra torsdag den 11. april til mandag den 22. april. På grund af den travle periode råder lufthavnen til, at man checker ind hjemmefra, pakker håndbagagen, så den er klar til sikkerhedstjek, og lægger væsker og elektronik øverst, så det nemt kan tages op.

Share.

About Author

Comments are closed.