Hurtigruten: Vil skabe unikke oplevelser i samarbejde med lokale

0

Norske Hurtigruten lancerer ambitiøse planer i bl.a. Bergen og Nordkap. Målet er at skabe nye turistattraktioner i samarbejde med lokale aktører.

– Når vi lancerer store udbygningsplaner i Bergen, Nordkap og Honningsvåg, og gør det i samarbejde med lokale aktører, er det fordi vi mener at disse destinationer, som i forvejen er blandt de mest kendte i Norge, stadig har et stort potentiale, siger adm. Direktør i Hurtigruten, Daniel Skjeldam. Han fortsætter: – Vi vil ikke bare præsentere fjorde og fjeld. Vi vil give vores gæster muligheden for at tage del i livet i lokalsamfundet, opleve noget af den mest spændende forskning i havmiljø og opleve moderne fiskerianlæg, hvor miljø og bæredygtighed er i fokus.

I første omgang præsenterede Hurtigruten i går tre projekter: I Bergen engagerer rederiet sig i, sammen med Havforskningsinstituttet, at samle forskning, boliger og erhverv i en ny bydel, Dokken. Og i Nordkap drejer det sig om bygningen af en ny kaj, der inkluderer oplevelsescenter, restaurant og opførelsen af et hotel.

– Vi skal satse på lokale arbejdspladser, lokale råvarer, lokale samarbejdspartnere og lokal værdiforøgelse. Den type investering, Hurtigruten nu foreslår, er ikke bare vigtig for de enkelte lokalområder men for hele regionen, slutter Daniel Skjeldam.

Share.

About Author

Comments are closed.