Direktør stopper i VisitAarhus

0

Efter syv år i VisitAarhus stopper direktøren Peer H. Kristensen. Nu kigger turismeorganisationen efter en ny direktør til at overtage hans rolle.

Siden Peer H. Kristensen kom til VisitAarhus i 2012 har hotelovernatningstallet i Aarhus steget fra 496.000 til 892.000 mellem 2011 og 2018. Også krydstogtturismen er mere end fordoblet.

Nu meddeler organisationen, at deres direktør forlader bestyrelsen, og de derfor skal ud og se efter en nye direktør til at overtage hans stilling.

Det ærgrer bestyrelsesformanden, Sten Tiedemann, som håbede på, at Peer Kristensen ville blive længere tid:

– Peer er en dygtig forretningsudvikler, og han har ydet en formidabel indsats i spidsen for VisitAarhus. Han har en helt speciel evne til at skabe værdifulde strategiske samarbejder og kombineret med hans mod og vilje til at gå innovativt og moderne til værks, har han opbygget en destination, der er tordnet ind på alverdens internationale hitlister over steder, man skal opleve, siger bestyrelsesformand for VisitAarhus, Sten Tiedemann.

– Jeg havde gerne set Peer blive lidt længere, men han efterlader en destination i topform, og det er jeg ham meget taknemmelig for, fortæller Sten Tiedemann.

Peer H. Kristensen har været med til at vinde titlen som Europæisk kulturhovedstad til Aarhus i 2017.

Han fortæller, at han forlader stillingen i VisitAarhus, fordi han har taget imod et nyt job:

– Direktørrollen i VisitAarhus var et drømmejob for mig, og det har været en utrolig spændende opgave at løfte Aarhus op som en internationalt anerkendt destination i tæt samarbejde med top-engagerede medarbejdere, bestyrelse og samarbejdspartnere. Jeg vil takke alle for et fantastisk godt samarbejde.  Det er ikke nogen nem beslutning at forlade posten, siger Peer H. Kristensen.

Peer Kristensen afslører ikke, hvilken stilling han har takket ja til.

Share.

About Author

Comments are closed.