1900 frivillige tager imod turisterne i Aarhus

0

Antallet af frivillige byværter i Aarhus er vokset markant siden opstarten sidste år. 1900 frivillige står klar til at byde sommerens turister velkommen i byen.

Når krydstogtgæster, festivaldeltagere og andre turister i løbet af sommeren besøger Aarhus, bliver de mødt af rekordmange frivillige til at hjælpe dem. Siden sidste år, hvor byen startede et frivillighedsprogram, har tilslutningen været markant. I dag tæller frivillighedsprogrammet 1900 frivillige.

De går ind under navnet ReThinkers. En af dem er 67-årige Anne-Mette Weise Pedersen, som også var med sidste år.

– Det er fællesskabet, hyggen og alle de forskellige oplevelser, vi får igennem programmet, der fastholder mig som ReThinker. Jeg er stolt af vores dejlige by og prøver altid at give gæsterne en god, venlig og sjov modtagelse, uanset om det er på havnen eller ved en af de mange kulturelle events, vi deltager i som frivillige, siger hun.

Siden sidste år er antallet af frivillige ReThinkers i Aarhus vokset fra 1300 til 1900. De skal tage imod krydstogtgæster, hjælpe til ved sportsbegivenheder, festivaller og andre kulturelle events.

– Vi er meget begejstrede for udviklingen, der vidner om, at de lokale virkelig vil Aarhus, gæsterne og hinanden. Vi lægger meget energi i at skabe rammer, der er med til at fastholde de frivillige i en positiv og aktiv tilknytning til programmet, siger frivillighedschef i VisitAarhus, Ulla Lund.

Aarhus er den eneste by i Europa, hvor turister i så stor skala bliver mødt af lokale frivillige året rundt. Det skriver VisitAarhus.

Share.

About Author

Comments are closed.