Travelport sælger software-løsning til Dolphin Dynamics

0

Softwareudvikleren Dolphin Dynamics har indgået en aftale med Travelport i Norden, hvor Dolphin Dynamics køber Travelports software-løsning, Travelwire, for rejsebureauer i Norden.

Dolphin Dynamics, der udvikler og sælger integrerede informationsløsninger til rejsebranchen, har indgået en aftale om at købe Travelwire af Travelport.

I en pressemeddelelse fortæller Dolphin Dynamics, at man vil sammensmelte Travelwire med selskabets egne mid- og back office software løsninger. Målet er at kunne tilbyde et bredere produktudvalg, der spænder fra CRM over reservation, styring af inventory og online distribution.

Travelports nordiske Travelwire-team slutter sig nu til Dolphin Dynamics og vil således også fremover levere support lokalt i det nordiske marked.

– Købet af Travelwire giver os mulighed for at sætte fart på vores plan om at øge den nordiske forretning. Travelwire-teamet, som nu slutter sig til Dolphin vil accelerere vores egen produktudvikling, og vi glæder os til at byde teamet og deres kunder velkommen til september, siger Chuch Richardson, der er CEO i Dolphin Dynamics.

Share.

About Author

Comments are closed.