Atlantis vender millionunderskud

0

For ATL Leisure, også kendt som Atlantis Rejser, har året har været præget af en stigende aktivitet, som giver et årsresultatet, der ender på 76.000 kr. efter sidste års underskud på 2,2 mio. kr.

ATL Leisure skriver i regnskabet, at de har forholdt sig til de nye rejsemønstre hos danskerne og erstattet charterkonceptet med mere fleksible løsninger med rutefly. Det har resulteret i øget udbud af destinationer for kunderne.

Rejsebureauet, med hovedsæde i København, meddeler, at de i løbet af året har indgået nye partnerskaber for at tilbyde flere rejsemål i Egypten. Det ender med at give dem en bruttofortjeneste på 190.000 kr. for 2018. Det er et fald i forhold til sidste års bruttoindtægt på 600.000 kr.

ATL Leisure ender med et lille overskud før skat på 76.000 kr. Det er en stor ændring i forhold til sidste årsregnskab, der viste et underskud på 2,2 mio. kr. I 2016 var underskuddet helt oppe på 4,6 mio. kr.

Som følge af den stigende aktivitet har selskabet, i samarbejde med nye partnere, haft øgede udgifter til oplæring, ansættelse af personale og udvidet markedsføringen. Dermed ender de med en næsten uændret egenkapital på -2,1 mio. kr.

Samtidig med at de langsigtede gældsforpligtelser er uændrede på 6 mio. kr., er de kortfristede gældsforpligtelser mere end halveret til nu 8,7 mio. kr.

ATL Leisure forventer, at den stigende aktivitet forsætter, og at de opnår et positivt resultat i 2019.

For at fastholde deres position i markedet har selskabets aktionærer og ledelse udvidet aktiekapitalen. ATL Leisure er sambeskattet med deres ejere Global Leisure Group. Begge selskaber kontrolleres af stifteren, Ibrahim Ramadan.

Share.

About Author

Comments are closed.