Dansk rejsebureau går ind i Norge

0

Rejsebureauet Check Point Travel starter en norsk netbutik. De kommer dermed til at tilbyde rejser til blandt andet Thailand, Bali og Seychellerne i Norge.

Det danske rejsebureau Check Point Travel etablerer nu en norsk netbutik, som tilbyder rejser til en række eksotiske destinationer.

– Vi vil gøre det nemmere for nordmænd at bestille den rejse, de drømmer om, konstaterer Henrik Særmark-Thomsen, som er bureauchef hos Check Point Travel.

– Det skal være nemt, enkelt og hurtigt at bestille omfattende rejser online. Og så skal det kunne gøres til en god pris.

I Check Point Travels netbutik kan nordmænd nu købe rejser til Thailand, Bali, Cuba, Seychellerne, Vietnam og Sri Lanka. Rejserne varer normalt to uger.

I Danmark har Check Point Travel allerede succes med denne måde at sælge rejser på online, og rejsebureau forventer, at nordmændene vil tage godt imod det nye tilbud.

– Vi har succes med at sælge rejser online i Danmark, og vi er sikre på, at det er en model, som også passer for nordmænd, fortæller Henrik Særmark-Thomsen.

Hvert år rejser ca. 5.000 danskere med Check Point Travel, som er blandt de mellemstore danske rejsebureauer. Virksomheden blev stiftet for 23 år siden og hører til i Aarhus. I sommeren 2019 åbner Check Point Travel netbutik i både Norge og Sverige.

Share.

About Author

Comments are closed.