BCD Travel opnår NDC-certificering på niveau 3

0

Det globale erhvervsrejsebureau BCD Travel har fået IATA’s NDC-certificering på niveau 3.

Tirsdag annoncerede BCD Travel, at de er blevet NDC-certificeret på niveau 3 af IATA. IATA leverer branchens eneste officielle certificeringsprogram, der understøtter NDC-standarden. Formålet med NDC-certificeringen er at bekræfte omfanget og niveauet af en bestemt enheds evne til at modtage og sende CLM-baseret kommunikation til og fra flyselskaber ved brug af NDC-overførselsstandarder, skriver BCD Travel i en pressemeddelelse.

Derudover giver det også flyselskaberne større fleksibilitet til at differentiere sig og sælge deres produkter via tredjeparter, som for eksempel globale distributionssystemer og travel management companies, eller direkte til forbrugere.

– NDC er ikke et engangsprojekt for BCD eller andre parter i distributionskæden. Der er taget væsentlige skridt hen mod at levere indhold via NDC-forbindelser i stor skala, men der er stadig udfordringer og begrænsninger, hvad angår de mange integrationspunkter (herunder onlinebookingværktøjer fra tredjeparter), krav til rapportering og omsorgspligt i forbindelse med komplekse forretningsrejser.

– Vi ser frem til fortsat at samarbejde med kunderne om at afbøde virkningen af disse begrænsninger, ligesom vi ser frem til at samarbejde med vores branchepartnere om at komme ud over begrænsningerne, siger Thane Jackson, BCD’s Senior Vice President for Distribution Strategy.

BCD Travel har også tidligere indgået kanalbookingaftaler med Qantas, Air France/KLM og British Airways/Iberia og var det første globale TMC til at underskrive en NDC-aftale med Lufthansa Group.

Share.

About Author

Comments are closed.