BCD Travel køber japansk rejsebureau

0

Erhvervsrejsebureauet BCD Travel investerer massivt i Japan og overtager majoritet i det japanske rejsebureau, Hitachi Travel Bureau.

BCD Travel har netop underskrevet en aftale om at overtage majoritetsejerskab i den japanske virksomhed Hitachi Travel Bureau. Majoritetsandelen giver BCD Travel bestemmende indflydelse i alt, der gælder forretningsaktiviteterne i Japan.

– Denne investering er resultatet af en omhyggelig, langsigtet planlægning og også en afspejling af vores engagement i Asien, Stillehavsregionen, siger Greg O’Neil, President for Asia Pacific i BCD Travel.

– Som majoritetsaktionær i vores i forvejen betroede partner, Hitachi Travel Bureau, ser vi frem til yderligere at forbedre vores produkt- og serviceydelser til både globale og lokale kunder på det vigtige marked, afslutter han.

Ifølge BCD Travel er Hitachi Travel Bureau et af Japans førende rejsebureauer med 280 ansatte, kontorer i Japan og Kina og en årlig omsætning på over 330 millioner US-dollars. 

Direktøren for det japanske rejsebureau, Kazuhiko Otani, forbliver ved roret som formand og administrerende direktør for BCD Travel i Japan. Han skal fortsat lede BCD Travels vækststrategi i et marked, der er i rivende udvikling.

BCD’s investering i Japan er den seneste af en række opkøb inden for de seneste år.

– Vores majoritetsejerskab i Japan demonstrerer vores aggressive akkvisitionsstrategi, siger John Snyder, President og CEO for BCD Travel.

– Vi vokser på markeder, hvor der er en stigning i forretningsrejseaktivitet, og hvor vores kunder ønsker, at vi er repræsenteret. Denne investering åbner nye forretningsmuligheder for os i et af verdens mest unikke rejsemarkeder.

Derudover har de opkøbt det nordiske rejsebureau Ticket Biz, det U.K.-baserede eventbureau Zibrant og amerikanske Universal Meetings Management Inc. blandt andre.

Share.

About Author

Comments are closed.