American Express Global Business satser på Mellemøsten

0

American Express Global Business Travel (GBT), verdens førende erhvervsrejsebureau, har indgået en aftale om at erhverve størstedelen af Kanoo Travel, et af de største travel management netværker i Mellemøsten, ifølge en pressemeddelelse.

GBT starter et Joint Venture med moderselskabet YBA Kanoo Group, der tilbyder forretningsrejser og begivenheder til kunder i Mellemøsten. Kanoo Travel, som i mange år har været en vigtig del af GBT’s globale partnernetværk, opererer i De Forenede Arabiske Emirater, Saudi-Arabien, Qatar, Bahrain og Oman. 

GBT kommer til at eje 65 procent af det nye Joint Venture-selskab, der har hovedkontor i Dubai, og vil være ansvarlig for ledelse og operationel kontrol af virksomheden og dens 539 ansatte. YBA Kanoo Group kommer til at eje de resterende 35 procent.

Elyes Mrad, Managing Director, International hos GBT, siger:

– Kanoo Travel har været en pålidelig og langvarig partner for GBT i regionen i mange år og er kendt og respekteret af vores kunder. Oprettelsen af ​​fællesforetagendet vil forbedre, hvordan vi leverer service til disse virksomheder og deres rejsende ved at kombinere Kanoos specifikke Mellemøstlige ekspertise med GBT’s globale ressourcer og teknologier.

Transaktionen skal godkendes af de relevante myndigheder, og de forventer, at den er afsluttet i 4. kvartal 2019 eller i begyndelsen af ​​første kvartal 2020.

Share.

About Author

Comments are closed.