Costa Cruises øger i Middelhavet

0

Det italienske cruiseselskab Costa Cruises øger fokusset på Middelhavet og det kinesiske marked i vintersæsonen 2020/2021. Derudover tilføjer krydstogtselskabet også to nye flagskibe, der drives af naturgas.

Det italienske cruiserederi Costa Cruises har netop annonceret, at man fra næste vinter øger tilstedeværelsen og kapaciteten i Middelhavet. Fra vinteren 2020/2021 bliver Tyrkiet og Israel igen en del af programmet på en række 14-dages cruises med skibet Costa Fortuna. Ud over indkvartering i Istanbul får passagererne også lov at opleve Athen, Marseille, Barcelona, Heraklion (Kreta), Palermo og Napoli.

Den anden rute sejler fra Savona i Italien og inkluderer en overnatning i Haifa i Israel og Kusadasi i Tyrkiet. Også Marseille, Barcelona, Sicilien og Napoli vil blive en del af den anden rutes destinationer.

– Vi arbejder på at øge vores tilstedeværelse i Middelhavet yderligere og – i højere grad end nogensinde – at gøre det til vores hjemme-region og udvikle endnu flere ruter, der matcher alle behov både i forhold til destinationer og længde på cruisene, siger President for Costa Cruises, Neil Palomba, i en pressemeddelelse.

Nye flagskibe af naturgas
Ud over de nye destinationer i Middelhavet modtager Costa Cruises også to flagskibe, der lige nu er under konstruktion. De to nye skibe udgør et stort miljømæssigt gennembrud for selskabet, idet de begge drives af LNG (naturgas), som mindsker belastningen af miljøet.

Nyt skib til Asien
Costa Cruises øger også fokusset på det kinesiske marked med et nyt skib, Costa Firenze. Skibet er, ifølge krydstogtselskabet, specielt designet til det kinesiske marked. For at imødekomme den øgede efterspørgsel fra asiatiske gæster sætter Costa Firenze kursen mod Kina, når det står færdigt 30. september i år. Tidligere var planen, at skibet skulle sejle i Italien, Frankrig og Spanien fra oktober 2020.

Som et resultat af disse ændringer planlægger selskabet også at ændre i andre programmer, som gør det muligt ikke at booke på alle afgange i vinterprogrammet. Costa Cruises er i gang med at informere rejsearrangører og gæster om de annoncerede ændringer.

 

Share.

About Author

Comments are closed.