Tidligere receptionist bliver Hotel Manager

0

Den danske hotelkæde Zleep Hotels har annonceret, at Eva Larsen bliver ny Hotel Manager for Zleep Hotel Ishøj efter 10-års jubilæum i hotelkæden.

”Jeg vil have dit job”. Sådan lød det til den daværende Hotel Manager, da Eva Larsen første gang trådte ind ad døren som receptionist i Zleep Hotels. 10 år efter, ved udgangen af 2018, kunne Eva Larsen glæde sig over at overtage stillingen som Hotel Manager i Zleep Hotel Ishøj. Det skriver Zleep Hotels i en Pressemeddelelse.

Eva Larsen kom til Zleep Hotels i 2008, hvor hun har arbejdet som receptionist på Zleep Hotel Kastrup, Ballerup og Ishøj.

– Eva er nok det mest serviceorienterede menneske, jeg nogensinde har mødt. Hun er enormt god til at tage sig af sine gæster og med sit varme og indbydende kropssprog, viser hun overfor gæster, kollegaer og ansatte, at hun brænder for at yde en god service, fortæller Melanie Santos, daværende Hotel Manager på Zleep Hotel Ishøj og nuværende Booking Manager.

– Vi har gæster, der tit spørger direkte efter Eva, da de føler sig trygge og velkomne med Eva i huset. Der er ikke noget, Eva ikke kan, og selv de største udfordringer får hun løst med et smil på læben. Der er ingen, jeg hellere vil overlade ansvar til, siger hun.

Eva Larsen har også prøvet kræfter som supervisor på hotelkædens servicekontor i Høje Taastrup og Front Office Manager på hotellet i Ishøj, før hun blev Hotel Manager:

– Jeg elsker at være på hotellet. Jeg elsker driftsopgaverne, mit personale og vores mange skønne gæster. At se hotellet i Ishøj udvikle sig og at kunne tage ansvar for denne udvikling er en drøm, der går i opfyldelse. Jeg har flere tanker og idéer til tiltag, jeg glæder mig til at føre ud i livet, siger Eva Larsen om sin nye stilling.

Zleep Hotels er en del af Deutsche Hospitality. Hotelkæden består i dag af 10 hoteller i Danmark og et i Sverige. De forventer at drive 40 hoteller i 2025.

 

Share.

About Author

Comments are closed.