Scandic genåbnede Falkoner hotel

0

Efter mere end to års renovering og udbygning genåbnede Scandic onsdag deres ikoniske hotel og eventscene på Frederiksbergs Falkoner Centret.

I går klippede Frederiksbergs borgmester, Simon Aggesen, det røde bånd til Scandic genåbnede hotel, Scandic Falkoner, efter mere end to års ombygning, renovering og udbygning.

Scandic Falkoner har i forbindelse med om- og udbygningen fået fordoblet værelseskapaciteten, så det nu har 334 værelser. I kontrast til tidligere vil Falkoner nu række ud til lokalmiljøet med etableringen af en helt ny facade med bar og restaurant mod gaden. Hotellet kommer også til at drive de historiske Falkonersale, som tidligere har huset kunstnere som Rolling Stones, Louis Armstrong og Leonard Cohen.

– Det er med stor glæde, at vi i dag slår dørene op på Falkoner, og vi ser det som en ære at drive hotel og eventscene i en så ikonisk en bygning. I Scandic er vi optaget af at skabe oplevelser på lige så højt niveau, som de fantastiske koncerter, shows, musicals og konferencer bygningen igennem årene har dannet ramme for. Vi ser meget frem til at byde gæster velkommen inden for, sagde Søren Faerber, Scandics administrerende direktør, til åbningen.

Frederiksbergs borgmester, Simon Aggesen, glæder sig også over, at hotellet igen slår dørene op:

– Falkonerhotellet har gennem alle årene været et kulturelt omdrejningspunkt og et vigtigt aktiv for byen. Nu får Frederiksberg atter et topmoderne hotel, kongres- og eventhus, som både favner og fornyer historien, siger Simon Aggesen.

I forbindelse med hotelåbningen har Scandic skabt 120 nye arbejdspladser inden for blandet andet housekeeping og restauration. I alt modtog hotelkæden mere end 2000 ansøgninger til de nye stillinger.

Åbningen af Falkoner er en del af Scandics vækststrategi, fortæller Søren Faerber:

– Med åbningen af Falkoner viser vi endnu en gang, at København er et kernemarked for os. I de kommende år har vi lagt en ekspansiv, dansk vækststrategi, fordi vi har stor tro på København som destination, slutter Søren Faerber.

Den danske hotelkæde åbner et nyt hotel i Danmark hvert år indtil 2023 – tre i København og et i Aarhus. I alt tilføjer hotelkæden godt 2000 værelser til sin danske portefølje, hvilket er en fordobling på 50 procent.

Det er Scandics anden hotelåbning på mindre end et år.

Share.

About Author

Comments are closed.