Populært nordjysk hotel præsenterede ny direktør

0

Det populære hotel i Nordjylland Ruths Hotel har fået ny direktør, som blev budt velkommen i mandags.

Mandag blev Tom Boye præsenteret som ny hoteldirektør for Ruths Hotel. Han kommer til at overtage efter Peter Jensen, som har været ved roret de seneste ni år. Det skriver TV2 Nord.

– Jeg tror, det bliver rigtig spændende, men jeg er bevidst om, at det er en tung arv, og der er nogle traditioner, der skal videreføres. Og det er en af de største udfordringer, siger Tom Boye til TV2 Nord.

Over 300 gæster var efter sigende mødt op til arrangementet, hvor hotellet tog afsked med den tidligere direktør, Peter Jensen, der i 2010 overtog ansvaret for et hotel, der dengang havde stort underskud. Den nye direktør, Tom Boye, overtager nu hotellet med det bedste resultat nogensinde.

– Jeg havde en forventning om at vende underskuddet til et overskud på fem år, og det lykkedes efter tre. Men jeg havde ikke set det blive den type forretning, det er i dag.

– Jeg håber, at jeg kan undvære Ruths Hotel. Nu er det Tom, der passer forretningen. Jeg har gået med i ham tre måneder, og jeg kan mærke, at han er den helt rigtige afløser, fortæller Peter Jensen.

Tom Boye har både været direktør for Montra Hotel Skaga i Hirtshals og Montra Hotel Hanstholm i Thisted. Peter Jensen fortsætter som nyt bestyrelsesmedlem hos Ruths Hotel.

Share.

About Author

Comments are closed.