Ny ejer til Danhostel på Bornholm

0

Efter 15 år i København vender 37-årige Line Juhl Kronow tilbage til Bornholm som ny ejer af Danhostel Sandvig sammen med sin mand, Peter.

Den 1. januar 2020 overtager Line Juhl Kronow ejerskabet af Danhostel Sandvig sammen med sin mand Peter. De to nye ejere kommer til at have tre måneder til at etablere sig på hostellet, før Danhostel Sandvig åbner igen den 1. marts 2020.

I en pressemeddelelse bliver Line Juhl Kronow beskrevet som ”en ægte bornholmer”, der vender hjem. Hun er født og opvokset på Bornholm, men har boet i København de seneste 15 år. Siden 2012 har hun været ansat på Danhostels hovedkontor i København. Parret startede processen med at købe Danhostel Sandvig tilbage i marts i år, hvor tankerne om at flytte til Bornholm og investere i vandrerhjemmet begyndte.

– Vi glæder os rigtig meget til at skulle drive Danhostel Sandvig fra det nye år. Vi har allerede en række ønsker og planer for stedet, men allervigtigst for os er det at bevare den stemning og den ånd, som det tidligere værtspar Bettina og Per har været med til at skabe. Vi ønsker at drive et Danhostel som er rummeligt og som har plads til at byde alle typer gæster velkommen.

– Vigtige gæste er bl.a. de mange lystfiskere og lejrskoler, som vender tilbage til stedet år efter år, men også børnefamilier på ferie på Bornholm, glæder vi os til at byde velkommen. Vi kommer løbende til at starte renovering af værelserne og storkøkkenet, fortæller parret.

Nogle af planerne går ud på, at de vil samarbejde med lokale leverandører og arbejde på at få flere gæster til Danhostel Sandvig uden for højsæsonen, fortæller Peter og Line, der selv har tænkt sig at overnatte på vandrerhjemmet:

– At vi bor på selve vandrerhjemmet, gør at vi let kan åbne op for overnatninger også udenfor højsæsonen.

– Vi synes, det er utroligt vigtigt, at vi sammen med de mange andre erhvervs- og butiksdrivende på Bornholm er med til at styrke turismen uden for højsæsonen til gavn for os alle herovre, og vi ser meget frem til at kunne yde vores bidrag til at styrke turismen på Bornholm på alle tider af året, slutter Peter og Line.

Line Juhl Kronow kommer til at have ansvar for markedsføringen, receptionen, medarbejderne og administrationen. Hendes mand vil tage sig af alt vedrørende køkkenet, vedligeholdelse af stedet samt den kommende renovering. Peter er uddannet bygningssnedker og har derudover en stor interesse for mad.

De forventer at ansætte to fuldtidsmedarbejdere i det nye år.

Share.

About Author

Comments are closed.