Marriott åbner hotel nummer 7.000

0

Hotelkæden Marriott International kunne i onsdags glæde sig over at åbne deres hotel The St. Regis Hong Kong, som bliver hotelkædens 7.000. hotel.

Marriott har åbnet et nyt hotel i Hong Kong, som bliver et 37-etagers luksushotel med blandt andet butlerservice og flere restauranter.

Marriott International åbnede deres første hotel i 1957 i Virginia, USA. Siden da har de nu åbnet 7.000 hoteller, som er en stor milepæl for hotelkæden. Det fortæller Arne Sorenson, koncernchef i Marriott International:

St. Regis Hong Kong

– Det er spændende, at vi nu åbner hotel nummer 7.000, en utrolig milepæl for en virksomhed der begyndte tilbage i 1927 med en lille bar med ni siddepladser, hvor der blev solgt root beer – og åbnede sit første hotel årtier senere, siger Arne Sorenson.

– Jeg kan ikke se nogen mere passende måde at fejre dette runde tal med hotel nummer 7.000 på, end ved at åbne The St. Regis Hong Kong, der også understreger, hvor meget Marriott er vokset siden vores overtagelse af Starwood, efterspørgslen på luksushoteller og vores fantastiske vækstpotentiale i Asien, afslutter Arne Sorensen.

Marriott har i dag 730.000 ansatte in 130 forskellige lande. De forventer at tilføje 1.700 yderligere hoteller i slutningen af 2021.

Share.

About Author

Comments are closed.