Lufthavnshotel udskifter Nordic Choice med Best Western

0

Hotel Dan i Kastrup rebrander deres varemærke fra Nordic Choice Hotels til Best Western Hotels. Hotellet, der før var et Quality Hotel, ændrer sig til et Best Western Plus.

Fra den 1. oktober vil Hotel Dan i Kastrup fremover være et Best Western-hotel. Best Westerns hotelportefølje i København bliver 240 værelser rigere, når hotellet tiltræder deres nye brand Best Western Plus.

Med det nye hotel får den internationale kæde en placering nær Københavns Lufthavn:

– Det er en eftertragtet lokation med den voksende lufthavn lige om hjørnet. Der er stort potentiale i hotellet, og vi glæder os meget over, at det bliver en del af Best Western, fortæller Søren Nystrøm, Country Manager hos Best Western Hotels & Resorts i Danmark.

Per Denker Sørensen, der er administrerende direktør for Best Westerns operatør, Core Hospitality, fortæller, at hotellet får brandet Best Western Plus på grund af deres globale loyalitetsprogram med 40 millioner medlemmer og Best Westerns internationale distributionsplatform:

– Den voksende konkurrence i markedet kræver tilpasning, og vi tror, at en kæde med over 4.000 hoteller og lokal tilstedeværelse vil hjælpe os med at sikre den rette positionering på markedet, siger Per Denker Sørensen.

Best Western Plus Copenhagen Airport, som hotellet kommer til at hedde, bliver det tredje Best Western-hotel i København.

– Der er ikke én dag, der er ens på et internationalt hotel som dette. Derfor opfatter vi også hver eneste gæsteinteraktion som unik. Med Best Western følger vi deres mantra ’Ens uens overalt’ og får lov at justere vores drift til den lokale efterspørgsel, siger Sanne Færgsted, hoteldirektør på det kommende Best Western Plus Copenhagen Airport.

Share.

About Author

Comments are closed.