Dansk hoteloperatør ansætter ny salgsdirektør

0

Den danske hoteloperatør Core Hospitality opruster salgsafdelingen og ansætter erfaren salgsdirektør fra luftfartsbranchen. Helle Lydum Pedersen skal være med til at løfte den unge organisation.

Helle Ludym Pedersen er blevet ansat som salgsdirektør i Core Hospitality, hvor hun skal løfte salgsaktiviteterne strategisk og operationelt for alle hoteller. Det fortæller Per Denker Sørensen, adm. direktør i Core Hospitality, i en pressemeddelelse:

– Vi har ansat Helle af to årsager. For det første har vi haft behov for at tilføre yderligere kompetencer til vores salgsafdeling, og vi mener, at Helle er kvalificeret til at løfte opgaven. For det andet matcher Helles personlighed vores værdier og kultur, der blandt andet afspejles i hendes humor og ordentlighed, siger direktøren.

Helle har 25 års erfaring med salg og marketing og kommer fra 15 år hos Brussels Airlines som blandt andet salg- og marketingchef i Norden.

– Jeg glæder mig til at arbejde med de spændende koncepter, de globale samarbejdsmuligheder og at få et dybere indblik i hotelbranchen. Jeg brænder jo for at skabe relationer og indgå aftaler, der har værdi for alle parter. Jeg valgte Core, fordi det er i stor udvikling, som jeg rigtig gerne vil være med til at lede, siger Helle Lydum Pedersen.

Hun kommer til at sidde i salgsafdelingen sammen med Niclas Persson. Core Hospitality driver i dag tre hoteller: Moxy Hotels i Københavns Sydhavn, Quality Airport Hotel Dan i Kastrup og Hotel Marina i Vedbæk.

Share.

About Author

Comments are closed.