Core Hospitality henter ny Revenue Manager

0

Den danske hoteloperatør Core Hospitality henter Smári Thorsteinsson tilbage til hotelbranchen. Han er blevet ansat som Revenue Manager og skal lægge prisstrategien for organisationens hoteller og optimere priserne.

Smári Thorsteinsson er den nye Revenue Manager i Core Hospitality, der skal stå for prissætningen på Moxy Hotel i Københavns Sydhavn, Best Western Plus i Kastrup og Hotel Marina i Vedbæk.  Han skal være med til at styrke hotellernes konkurrenceevne.

Smári Thorsteinsson er blevet ansat som Revenue Manager i Core Hospitality og skal lægge prisstrategien for den danske hoteloperatør.

– Vi er rigtig glade for at byde Smári velkommen som ny kollega og for at tilføre organisationen yderligere kompetencer på et så strategisk vigtigt område. Smári kommer til at arbejde tæt med nogle af de helt store hotelkæder, men det er i det lokale, at resultaterne skal skabes. Det føler vi os trygge ved, at han står i spidsen for, fortæller Per Denker Sørensen, adm. direktør i Core Hospitality.

Smári Thorsteinsson har bl.a. været Revenue & Distribution Manager i Scandic Hotels Danmark i en længere årrække. Han kommer senest fra en stilling som chef for prissætning hos Sixt Rent a Car, men Smári vender nu tilbage til hotelbranchen.

 – Jeg elsker hotelbranchen, så det var tid til at vende tilbage. Jeg glæder mig utrolig meget til at arbejde med koncepterne i Core Hospitality og i de systemer, som jeg derigennem får adgang til. Københavns hotelmarked er i stor udvikling, men med de rette værktøjer kan vi tilgå data og viden, der gør det nemmere for os at prisoptimere og distribuere vores egen kapacitet uden at tabe markedsandele, fortæller Smári Thorsteinsson, Revenue Manager i Core Hospitality.

Core Hospitality annoncerede også i sidste uge, at de opruster salgsafdelingen og ansætter Helle Lydum Pedersen.

 

Share.

About Author

Comments are closed.