CitizenM lyser op under Copenhagen Light Festival

0

Det årlige arrangement Copenhagen Light Festival foregår fra 1. til 23. februar, og i år deltager Københavns hotel CitizenM Rådhuspladsen i Festivalen med en lysinstallation på hotellets facade.

For første gang nogensinde deltager den internationale hotelkæde CitizenM i Copenhagen Light Festival med en lysinstallation på CitizenM Rådhuspladsens facade. Installationen fra kunstneren Mads Vegas hedder Aurora Sky og skal forestille en fortolkning af nordlys ud fra præmissen om, at ”naturen aldrig kan designes eller genskabes, men den kan inspirere”.

Den hollandske hotelkæde åbnede deres første hotel i Danmark med fire stjerner midt på Rådhuspladsen i 2018, og nu skal lysfestivalen være med til at præsentere hotellet for Københavnerne og vise hotellets fokus på kunst.

– Kunst er generelt meget vigtigt for CitizenM, og vi mener det er en god måde at deltage i den internationale festival, som vi også kender fra Amsterdam, og samtidig præsentere vores hotel i København, siger Paola Tarazona, Senior Communications Manager hos CitizenM, med hovedsæde I Amsterdam, til Travel News.

CitizenM deltager i flere kunst- og designfestivaler verden over, og i hotellet på Rådhuspladsen afspejler kunsten sig også med billeder og malerier, der sætter rammen rundt om hotellets mange, kulørte møbler.

I løbet af Copenhagen Light Festival har hotellet arrangeret mini-koncerter, taler, diskussioner mellem kvindelige lyskunstnere og ”DJ Nights” i hotellets bar på 7. etage.

Share.

About Author

Comments are closed.