Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien skifter navn

0

Hotellerne i Best Western Hotels & Resorts har stemt for en ændring i selskabsstrukturen. Det betyder, at de fra næste år danner et aktieselskab, hvor hotellerne bliver aktionærer med et nyt navn i Skandinavien.

Hotelkæden Best Western Hotels & Resorts skifter navn til BWH Hotel Group Scandinavia AB. Navnet omfatter både Best Western og WorldHotels. Samtidig dannes et aktieselskab, hvor hotellerne bliver aktionærer.

– Vi har mærket et øget behov for at kunne handle hurtigere i en tid, hvor hotellandskabet ændrer sig og flere og flere hoteller konsolideres i de store kæder. Vores hoteller ejes og drives af lokale entreprenører og med stiftelsen af det nye selskab, bliver de endnu mere delagtige, samtidigt med at det som selskab giver os større handlefrihed, siger Johan Kukacka, CEO for BWH Hotel Group i Skandinavien.

Best Western har været under stor udvikling i løbet af året. I februar købte Best Western Hotels & Resorts den verdensomspændende hotelkæde WorldHotels, der blandt andet inkluderer Tivoli Hotel i København og Gothia Towers i Göteborg.

Det nye selskab, BWH Hotel Group, omfatter 4.700 hoteller rundt om i verden, hvoraf 160 ligger i Skandinavien. Den skandinaviske virksomhed går fra økonomisk forening til aktieselskab med start 1. januar 2020.

Share.

About Author

Comments are closed.