SAS åbner tre direkte ruter til Scandinavian Mountains Airport

0

I vinterperioden 2019-2020 flyver SAS direkte fra København, Aalborg og London til den nye lufthavn Scandinavian Mountains Airport. Med de nye ruter har SAS også indgået et samarbejde med virksomheden SkiStar, der arrangerer skirejser i Sverige og Norge.

Fra det nye år åbner SAS i alt fire ugentlige ruter til Scandinavian Mountains Airport, som ligger i Sälen-Trysil. Ruterne til den nye svensk-norske lufthavn er fra København, London og Aalborg med to ugentlige afgange fra København. Det gør SAS til det første flyselskab, som flyver internationale gæster til den nye lufthavn.

Ruterne kommer til at være oplagte for skiglade danskere. Med over 250 pister, der ligger 25-40 minutters rejse fra lufthavnen, er de nye SAS-ruter blandt de hurtigste måder at komme direkte til skibakkerne og fjeldområderne i Norge og Sverige.

Samtidig indgår SAS og SkiStar et strategisk partnerskab, der vil forenkle bookningen af skirejser.

– Vi er det første selskab, der tilbyder internationale ruter til den nye lufthavn. Kombinationen af korte rejsetider, attraktive afgangstidspunkter samt godt skiløb og naturoplevelser i de svenske og norske fjelde er noget, som mange efterspørger, siger Karl Sandlund, Executive Vice President Commercial, SAS.

– Vi vil fortsætte med at udvikle samarbejdet med SkiStar og gøre det endnu mere enkelt og attraktivt at opleve den skandinaviske vinter, siger han.

Flyvetiden fra København og Aalborg til Sälen-Trysil er cirka 1 time 20 minutter, mens afgangen fra London tager lidt over to timer. SAS åbner ruterne til Scandinavian Mountains Airport (SCR) fra Danmark den 29. december og fra Storbritannien den 28. december. Ruterne vil blive fløjet med SAS’ nye Airbus A320neo.

Share.

About Author

Comments are closed.