Punktligheden stiger fortsat for Norwegian

0

Norwegians trafiktal for maj viser, at næsten 3,4 millioner passagerer fløj med flyselskabet i sidste måned. Punktligheden stiger for niende måned i træk.       

3.362.413 passagerer fløj med Norwegian i maj måned. Det er næsten 60.000 færre end samme måned sidste år.

Den totale trafik (RPK) og kapaciteten (ASK) steg begge med fire procent i forhold til maj 2018. Belægningsgraden var på 86,1 procent, som er et fald på 0,4 procentpoint fra sidste år.

Ifølge koncernchefen, Bjørn Kjos, er den faldende trafik påvirket af deres Boeing 737 Max, som bliver holdt på jorden:

– Trafiktallene viser lidt færre passagerer i maj i år end sidste år og påvirkes af, at vi har 18 Boeing 737 MAX stående på jorden. Tallene viser også, at passagererne rejser længere og enhedsindtægterne er højere i denne måned end på samme tid sidste år. Væksten flader ud, i tråd med strategien om at gå fra vækst til lønsomhed, efter en periode med kraftig ekspansion og betydelige investeringer. Det er også glædeligt at se, at vores målrettede arbejde for at forbedre punktligheden fortsætter med at kaste resultater af sig, siger koncernchef i Norwegian, Bjørn Kjos.

Norwegian gennemførte 99,3 procent af de planlagte flyvninger i maj. Punktligheden var på 81 procent. Det er en stigning på 3,7 procentpoint.

I sidste måned fik Norwegian leveret en ny 787 Dreamliner.

Share.

About Author

Comments are closed.