Norsk fodboldtræner tiltrækker rejser til Manchester

0

Den norske fodboldtræner Ole Gunnar Solskjær har tiltrukket flere rejsende til Manchester fra Norge.

Siden den norske fodboldtræner kom til fodboldklubben Manchester United, som spiller i den bedste engelske fodboldliga, er der kommet en øget efterspørgsel på fly fra Norge til Manchester. Det skriver Ritzau.

Ole Gunnar Solskjær blev i december ansat som midlertidig træner for Manchester United og er for nyligt blevet fastansat som træner i klubben.

Det har skabt stor interesse for Nordmændene, som har fået SAS til at indsætte flere og større fly på ruterne til Manchester. De har ændret antallet af ugentlige afgange fra syv til nu at have ti afgange om ugen fra Bergen og Oslo i Norge til Manchester.

Også interessen for Liverpool er steget, siger Knut Morten Johansen, der er informationschef i SAS, ifølge Ritzau:

– Vi har mærket en øget efterspørgsel til Manchester. Dels på grund af Liverpools sæson, men ikke mindst med Ole Gunnar Solskjærs indtræden i Manchester United, siger Knut Morten Johansen.

– Vi har også flere afgange med større flyvemaskiner end tidligere. Og vi kan også meddele, at stemningen på disse ture er god, afslutter han.

Også Norwegian mærker efterspørgslen:

– Vi oplever en øget efterspørgsel på rejser til Manchester og vurderer løbende at sætte flere afgange ind, siger kommunikationsrådgiver i Norwegian, Tonje Næss, skriver Ritzau.

Share.

About Author

Comments are closed.