Lufthansa indstiller 23.000 flyvninger

0

På grund af de ekstraordinære omstændigheder, der er forårsaget af spredningen af ​​coronavirus, annoncerede Lufthansa i i går en reduceret tidsplan for deres passagerflyselskaber for perioden 29. marts til 24. april.

For alle passagerflyselskaber i Lufthansa-koncernen annulleres i alt 23.000 flyvninger. Annullering af flyvninger implementeres gradvist i bookingsystemerne, og de berørte passagerer vil blive informeret om ændringerne og ombooking-mulighederne. Yderligere aflysninger forventes i de kommende uger, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

Kapacitetsjusteringen påvirker hovedsageligt Europa, Asien og Mellemøsten. Så vidt muligt prøver de at sikre, at så mange destinationer som muligt på alle kontinenter kan nås med en af ​​Lufthansa Groups flyselskaber.

I de fleste tilfælde har kunder et passende alternativ i Lufthansa Group gennem knudepunkterne Frankfurt, München, Zürich, Wien og Bruxelles.

Lufthansas passagerer, der planlægger at rejse i de kommende uger, rådes til at tjekke den seneste status for hver flyvning på Lufthansas hjemmeside før afgang. Kunder, der har sendt deres kontaktoplysninger til Lufthansa, vil blive underrettet, hvis deres afgang annulleres.

Share.

About Author

Comments are closed.