KLM forlænger populær Las Vegas-rute

0

Flyselskabet KLM var for nyligt i København for at præsentere deres direkte rute fra Amsterdams lufthavn Schiphol til Las Vegas. Travel News fik et interview med Christian Dottorini, Account Manager Leisure hos Air France-KLM, der fortæller, at KLM har besluttet at forlænge ruten til vinterperioden.

I juni tilføjede KLM ruten mellem Las Vegas og Amsterdam til deres sommerprogram 2019. På et besøg i København i slutningen af september oplyste flyselskabet, at der har været så stor succes på ruten, så de har besluttet at forlænge den til deres vinterprogram. Det fortalte Christian Dottorini, Account Manager Leisure hos Air France-KLM, til Travel News:

– Det var meningen, at ruten kun skulle køre under sommeren. Men da vi var halvvejs inde i sommeren, kunne vi se, at der var så meget efterspørgsel, at vi har besluttet at forlænge til vinterperioden, fortæller Christian Dottorini.

Ændrer markedsføringen af Las Vegas
KLM mødte den danske presse på hotellet Manon Les Suites i København sammen med Las Vegas Convention and Visitors Authority (LVCVA). De havde arrangeret et event for pressen, da ruten åbner op for, at danskerne kan besøge Las Vegas med et mellemstop i Amsterdam.

Molly Castano fra LVCVA fortæller, at de er i gang med at ændre markedsføringen for Las Vegas som destination, fordi de vil fortælle, at byen er mere end blot en gambling-destination, som den er særligt populær for at være i dag:

– Når folk tænker på Las Vegas, tænker de på det som en gambling-destination, og det arbejder vi meget på at ændre, for der er en masse udendørsaktiviteter, som folk normalt ikke forbinder med Las Vegas, siger Molly Castano, International & Brand Communications hos LVCVA, til Travel News.

Hun nævner blandt andet aktiviteter som at køre Sun Buggy igennem ørkenen, flyve i helikopter over Grand Canyon eller sejle i kajak. Men hun kan heller ikke komme uden om, at Las Vegas stadig tilbyder deres velkendte ”once in a lifetime-koncerter”.

– Hvis man er til møde til sent om aftenen, behøver man ikke at skynde sig ud for at nå et show eller for at få aftensmad, for Vegas lukker ikke. Man kan stadig nå at få sin Vegas-oplevelse om natten, uden at man skal føle, at man går glip af byen på grund af mødet, afslutter hun.

KLM flyver til Las Vegas fra Amsterdam med deres Boeing 787-9 Dreamliner med plads til 294 passagerer.

Share.

About Author

Comments are closed.