Jet Airways stopper alle internationale flyvninger

0

Det kriseramte flyselskab Jet Airways har stoppet alle sine internationale flyvninger. Det skriver Finans.

Jet Airways’ flyvninger ud af Indien er blevet indstillet, da krisen i flyselskabet er blevet værere. Det betyder, at flyvninger til Singapore, London og Amsterdam er aflyst.

Ifølge Finans måtte Jet Airways også grounde yderligere 10 fly på grund af udbetalte regninger. Flyselskabet har nu 25 ud af sine 120 fly på jorden på grund af dårlig økonomi.

Jet Airways har i dag en gæld på mere end 6 mia. kr. og er tæt på konkurs. De har brug for kapital fra andre virksomheder eller investorer for at holde sig i luften.

De indiske banker afviser at låne yderligere til flyselskabet uden investeringer fra andre aktører. Flyselskabet Etihad, der ejer en andel i Jet Airways, har tidligere meddelt, at de ikke vil investere yderligere i Jet Airways, uden at ejeren Naresh Goyal træder af.

Krisen startede i 2005, hvor en række lavprisselskaber kom på markedet, som gav Jet Airways hård konkurrence i Indien. Siden da har konkurrencen og en stor stigning i flybrændstof givet det indiske flyselskab store problemer.

De har ikke været i stand til at lønne personalet og har derudover heller ikke betalt penge tilbage til leasingselskaberne for deres fly.

Share.

About Author

Comments are closed.