Flyselskab undskylder for at tvinge passager til at dække ‘upassende påklædning’

0

Den kvindelige doktor Tisha Rowe tweetede den 30. juni om en hændelse på et American Airlines-fly, hvor hun blev bedt om at dække sin påklædning eller forlade flyet. Nu undskylder American Airlines.

Flyselskabet American Airlines har undskyldt til en kvindelig passager, efter de tvang hende til at dække hendes ’upassende påklædning’.

I et tweet skriver doktoren fra Houston:

– Mine shorts dækkede ALT men var åbenbart for distraherende til at komme på flyet.

Det skriver USA Today.

Et billede viser, at hun havde en stropløs skjorte på med matchende short.

– Da jeg forsvarede mit tøj, blev jeg truet med, at jeg ikke kom på flyet med mindre jeg gik gennem midtergangen med et tæppe rundt om mig.

Hun tilføjer, at hendes søn, som hun havde med på flyet, begyndte at græde og gemte sig under det tæppe, som hun blev bedt om at tage på.

– Vi er under tilsyn for at være sorte. Jeg har set hvide kvinder med meget kortere shorts ombord på fly uden et blink fra et øje, skriver hun.

Shannon Gilson fra American Airlines har været ude og fortælle til USA Today, at de har taget kontakt til Tisha Rowe.

– Vi undskylder til Dr. Rowe og hende søn for deres oplevelse, og vi har refunderet hele deres rejse. Vi er stolte af at betjene kunder med alle baggrunde og er engageret i at give en positiv, sikker rejseoplevelse for alle, som flyver med os, fortæller Shannon Gilson til USA Today.

Share.

About Author

Comments are closed.