BA-strejke påvirker danske flyvninger

0

British Airways indstiller ca. 1.600 flyvninger fra Storbritannien mandag og tirsdag i denne uge på grund af pilotstrejke. Strejken påvirker flyvninger til og fra Danmark.

Mandag og tirsdag planlægger flere piloter i British Airways at strejke. British Airways og fagforeningen Balpa er, til trods for gentagne forhandlinger, ikke kommet frem til nogen fælles aftale om lønbudgettet. Ifølge britiske BBC påvirker det ca. 1.600 flyvninger under strejken mandag og tirsdag.

Mandag er to afgange med British Airways foreløbig aflyst fra Københavns Lufthavn til Heathrow i London. Også en ankomst fra London til København er aflyst, skriver Ritzau mandag morgen.

British Airways flyver også direkte til og fra Billund Lufthavn. Det gælder også ruten til Aalborg Lufthavn, som British Airways flyver til via Oslo gennem et samarbejde med Sun Air. British Airways og Sunair samarbejder også med flyvninger til Aarhus Lufthavn. Det skriver Ritzau.

Bliver man som rejsende påvirket af strejken, tilbyder British Airways kompensation:

– Vi tilbyder alle berørte kunder fuld refundering eller mulighed for at reservere til en anden rejsedato eller et alternativt flyselskab, skriver British Airways på deres hjemmeside.

Balpa har oplyst, at piloterne vil strejke 9. september, 10. september og 27. september.

Share.

About Author

Comments are closed.