Her er alle vinderne af Grand Travel Award i Sverige

0

Her er vinderne af Grand Travel Award Sverige 2020.

Økoturismeprisen: Treehotel, Harads
Et af Sveriges naturhistoriske, globale ikoner baseret på økoturismeprincipper, og hvor bæredygtighed har været en rød tråd siden starten. Gæsterne tilbydes en enklere standard, såsom begrænset adgang til vand og forbrændingstoiletter i værelserne med den motivation, at virksomheden drives under naturens vilkår. Anlægget gør det mindst mulige aftryk miljømæssigt, og sociokulturelt er virksomheden dybt involveret i livet i Harads samfund, hvor foreningsliv og lokalbefolkningens livsstil er en del af aktivitetsområdet – “meet a local” kom og tag en kop kaffe. Maden, der tilberedes, er baseret på lokale traditioner, og råvarerne kommer hovedsageligt fra lokale producenter – vildt, bær, mejerier osv. Virksomheden er også økonomisk bæredygtig med en voksende omsætning og viser sorte tal de sidste fem år. Et butiksudvalg med færre produkter, længere holdbarhed og mindre emballage. Alt for at reducere transport og udledningen.

Bæredygtighedsprisen: Clarion Hotel Sign
Clarion Hotel Sign har installeret solceller på taget, hvilket sparer cirka fem ton kuldioxid om året. Kombineret med en konsekvent bæredygtighedsindsats knyttet til FN’s 17 globale mål har hotellet skabt en stor intern forpligtelse, der yderligere bidrager til øget bæredygtighed.

KAM, bedst ude i feltet, når vi mødes: Pierre Floden, SJ
Den meget positive og punktlige Pierre Flodén fra SJ er altid meget værdsat. Omhyggelig og med tålmodighed gør han hvert besøg så behageligt som at sidde i første klasse. Hos Pierre oplever rejsebureauer service i verdensklasse, og branchen ville have det godt af at have flere som ham!

Årets service- & support-pris: Annika Bjerborn Ticket & Tours
Annika er professionel, glad og løser alt. Vi ser hende som flyselskabets Google. Annika stiller op for sine kunder i vådt og tørt og er en fixer i verdensklasse.

Bedste konferencecenter med overnatning: Clarion Hotel Post
At åbne et hotel er let. Alle vil spæne ind på en nytilkommet en gang. Men det er der kampen starter. Clarion Hotel Post er et moderne designhotel i en unik bygning. Det er et stort og generøst mødested som få andre i Göteborg. Med fremragende kommunikation, fantastisk beliggenhed og fantastisk personale vinder man for første gang Travel News’ nye kategori: “Bedste konferencecenter med overnatning”.  

Bedste individuelle hotel i Sverige: Haymarket i Stockholm
Da dette hotel blev designet, var mange mennesker bekymrede. Kan Stockholm virkelig fortsætte med at eksistere uden stormagasinet PUB. Hvordan skal det gå for Greta Garbos gamle hattebutik? Svaret er, at tingene har været strålende. Haymarket er et hotel, der holder sin arv højt, samtidig med at det er et med det moderne. De, der vil mindes Sveriges største filmstjerner gennem tiden, kan gå til venstre i indgangen og få et glas vin i Gretas café.

Haymarket er et hotel, der både er en indlysende del af vores hovedstad og en destination i sig selv. Haymarket er en mosaik af syv huskroppe. Nogle gange er det lidt vanskeligt at finde dit værelse, men når det er klaret, er de smart indrettede og med vidunderlige senge. Du må kun bestille i en enkelt nat, men når du er her, har du ikke lyst til at gå hjem. I Scandics fornyelse er dette måske den vigtigste brik i puslespillet.

Bedste biludlejer: Hertz
Sveriges største biludlejningsfirma Hertz gør det igen. Viser at den største er bedst. Det lykkedes at leje 3,1 millioner bildøgn sidste år. Dette er en stigning på tre procent. At vokse uden at miste kunder er vanskeligt, men Hertz lykkes godt med det. At vokse med tilfredse kunder er det, som enhver virksomhed drømmer om, men kun de bedste lykkes.  

Bedste rederi: Birka Cruises
Det er ikke altid bedst at være den største. I Østersøen kæmper Birkas eneste skib med store flåder af betydeligt større skibe. Så må man være bedre til service og endda pænere end konkurrenter. Birka lykkes med dette år efter år, mens man samtidig kan udvikle sin forretning med krydstogter til Højkysten, Tomten, skirejser og snart til Berlin. Med Birka er rejsen altid et stort eventyr, der både lever op til forventningerne og udfordrer dem. 

Bedste krydstogt: Royal Caribbean International
Royal Caribbean International leverer en cruise-oplevelse i verdensklasse. Ombord på et af de moderne skibe er der alt, hvad du kan drømme om, når du er på ferie og en masse ting at lave. Uanset om du vil være i Vestindien, Middelhavet eller golfen, er dette den mest behaglige måde at opdage verden på. 

Indenrigstransport: SJ
Den grimme ælling er blevet rejsebranchens smukkeste svane. SJ er ikke kun ret i tiden, det er også det firma, der tilbyder den bedste transport mellem landets største byer. Man er punktligere end konkurrenterne, og tiden om bord kan bruges til arbejde på en måde, du aldrig kan gøre i et fly. Ikke alle elefanter kan danse smukt og smidigt, som kunderne ønsker, men SJ beviser, at det går fremragende. Snart får man nyrenoverede hurtigtog, og så håber vi, at det ikke tager for lang tid, før toget går fremad med 320 kilometer i timen.

Bedste flyselskaber i Europa: SAS
Nordens vigtigste virksomhed i rejsebranchen havde et hårdt 2019. Det er ikke let at holde en pilot i godt humør. Men SAS formår ikke desto mindre at holde sine passagerer glade og tilfredse. Det er ikke tilfældigt, at de transporterede 30 millioner rejsende sidste år. Størstedelen er tilfredse Eurobonus-medlemmer, der ved, at SAS er den bedste i verden til at transportere mennesker til og fra Skandinavien. Nu får SAS nye brændstofeffektive Airbus-fly, og forhåbentlig bliver 2020 et mindre dramatisk år. 

Bedste interkontinentale flyselskab: Qatar Airways
Hvad er den vigtigste ting for at blive et vellykket flyselskab? Svaret: stor kapacitet. Derfor flyver Qatar i Sverige med flere afgange fra både Landvetter og Arlanda. Et andet plus er, at man gør dette med topmoderne maskiner fra Airbus. Qatar tilbyder både den højeste form for luksus og stole, der virkelig ikke koster så meget.  

Bedste hotelmægler: WebBeds (Sunhotels / Totalstay)
WebBeds er den hurtigst voksende hotelmægler i verden. Man formår at vokse og samtidig opretholde et fantastisk forhold til dine kunder og landets rejsebureauer. Rigtig godt job!

Bedste hotelkæde Sverige: Nordic Choice Hotels
Petter Stordalens team gør det igen. Nordic Choice Hotels angriber på alle fronter, fra luksuriøse boutiquehoteller til budget via enorme hoteller i de største lufthavne i Norden og små hyggelige hoteller. I mange tilfælde er kvantitet og energi vigtigere end kvalitet, men hvis du leder efter det absolut bedste, har Nordic Choice også mange værelser og hoteller at tilbyde dig. 

Bedste internationale hotelkæde Sverige: Radisson Hotel Group
Hvad ønsker en forretningsrejsende? Minimal friktion. Det er fundamentet, de steder, hvor vi har en masse store hoteller i byens centrum, som tilbyder fantastisk service 24/7. I de senere år har Radisson renoveret de vigtigste enheder, der nu stråler som stjerner i natten. Og det er ikke kun de værelser, vi vil være i, men også lobbyen, baren og restauranterne i Radisson Hotel Group. Det er her, du bare ønsker at være. 

Bedste rejsearrangør: Ving
Vings brand er et af de absolut stærkeste i rejsebranchen. På trods af at man i 2019 har være en del af den mest dramatiske rejse i virksomhedens historie, beholder Ving sin position som Sveriges bedste rejsearrangør. Og nu, hvor Ving har mistet sin britiske ballast og erhvervet en ny ejer i Petter Stordalen og to venturekapitalfirmaer, er virksomheden stærkere end nogensinde før. Rejsen mod årets bedste uger er lige begyndt, og vi ved alle, at det er de små detaljer, der gør øjeblikket i paradiset gyldent. 

Bedste specialist-rejsearrangør: Swanson’s Travel
Det bør ikke være muligt at drive et lille specialrejsebureau i det mørkeste Skåne langt fra det pulserende bycenter. Men det går godt, for Swanson’s Travel kan det store land i vest gøre det bedre end nogen anden. Nu kæmper man mod en forbrændt dollar og en endnu mere skør Donald Trump, men det er kun små ridser på overfladen af ​​det store. For fakta er: alle i Sverige skal på et tidspunkt i livet besøge Amerika, og så findes der ingen bedre at holde i hånden end Swanson’s Travel. Og hvis du har startet noget fantastisk, hvorfor så stoppe?

For at vinde Grand Travel Award skal man først blive nomineret af en ekspertjury, der mødes løbende under året. Juryen består af:

Pernilla Dorch, leverandøransvarlig, HRG Nordic, juryformand.
Marcus Moeschlin, grundlægger af Ticmate.
Bodil Månsson, FCM Travel.
Peter Lindberg, Commercial Director, Travel Suppport.
Jonathan Svedberg, Egencia.com.
Anna Brege, Ticket.
Johan Rejhagen, Bigtravel.
Viggo Cavling, chefredaktør for Travel News Sverige.

Share.

About Author

Comments are closed.