Disse danske virksomheder vandt World Travel Awards

0

Den 8. juni blev World Travel Awards afholdt på Madeira i Portugal. Awardshowet anerkender de bedste aktører i rejsebranchen. Vi har samlet alle de danske virksomheder, der gik hjem med en pris i hånden.

Det anerkendte awardshow World Travel Awards uddeler priser ved hjælp af stemmer fra repræsentanter fra rejsebranchen. Blandt de danske vindere er Scandic Hotel. For femte gang modtog Scandic Palace Hotel på Rådhuspladsen prisen som Danmarks førende forretningshotel.

– Jeg er utrolig stolt over, at vi endnu en gang er kåret til Danmarks førende businesshotel. Denne pris er noget helt særligt, da det er branchekollegaer, der har stemt os ind på førstepladsen, siger Mads Brockmann-Petersen, hoteldirektør på Scandic Palace Hotel.

– Hæderen dedikeres til alle hotellets medarbejdere, der hver eneste dag arbejder stenhårdt for at sikre, at vores gæster har en fantastisk oplevelse, hvad enten de holder møde, bor eller spiser hos os. At vi tager denne prestigefulde titel for femte gang, er en kæmpe cadeau til hotellets medarbejdere og hele Scandic, siger han.

Scandic Palace Hotel blev bygget I 1910 og var samlingssted for københavnere, royale familier og internationale gæster. Scandic har drevet hotellet i København siden 2009.

World Travel Awards blev etableret i 1993 for at anerkende, belønne og fejre ekspertise på tværs af alle sektorer i turistindustrien. I dag anerkendes WTA-mærket globalt som et kvalitetsmærke.

Du kan se alle de danske vindere her:

Danmarks ’leading boutique hotel 2019’: Nimb

Danmarks ’leading business hotel 2019’: Scandic Palace Hotel

Danmarks ‘leading car rental company 2019’: Avis

Danmarks ‘leading hotel 2019’: Hotel d’Angleterre Copenhagen

Danmarks ‘leading hotel suite 2019’: Royal Suite @ Hotel d’Angleterre Copenhagen

Share.

About Author

Comments are closed.