Danmark vinder 2000 priser til Traveller Review Awards 2020

0

Booking.com har offentliggjort vinderne af deres Traveller Review Awards 2020, hvor næsten en million (984.176) priser bliver uddelt til 220 lande og områder. Herunder blev over 2000 priser tildelt danske virksomheder.

I starten af 2020 er det endnu engang tid til prisuddelingen, hvor Booking.com anerkender partnere, der har fået ekstraordinære karakterer fra brugerne på booking-siden. Nyt for i år er, at Booking.com udvider prisen til at ikke kun inkludere overnatningspartnere. Man har også tilføjet transportpartnere til prisuddelingen i år. Dermed skifter prisen navn fra det tidligere Guest Review Awards til Traveller Review Awards 2020.

i 2020 er landet med flest vindere af prisuddelingen Italien med 130.161 priser efterfulgt af Spanien (66.071), Frankrig (61.492), Tyskland (49.777) og Kroatien (42.563).

– Med næsten en million priser til overnatnings- og transportudbydere er jeg glad for at kunne præsentere vinderne af årets Traveller Review Awards. Disse partnere hjælper os med en problemfri rejseoplevelse, siger Arjan Dijk, SVP og Chief Marketing Offer hos Booking.com.

– Vores mission er at gøre det nemmere for alle at opleve verden, og derfor er vi stolte af at have et rekordhøjt antal partnere på tværs af rejsebranchen som konsekvent får rigtig gode anmeldelser og er med til at repræsentere det ypperste indenfor gæstfrihed i hele verden, siger han.

For at blive tildelt en pris skal overnatningsstederne og biludlejerne i gennemsnit have en anmeldelseskarakter på mindst 8,0 (ud af 10) og minimum 5 anmeldelser.

Det er kun kunder, der har gennemført et ophold på et overnatningssted eller har lejet en bil, der kan skrive en anmeldelse på Booking.com. Ingen af disse anmeldelser bliver redigeret eller tilpasset på nogen måde. Rejsende kan bruge dem til at få en beretning om de rejsendes reelle oplevelser af ethvert overnatningssted eller enhver transportydelse på Booking.com.

De mest indbydende steder i Danmark:

Et udvalg af danske overnatningssteder der fik en pris i 2020 i Danmark (totalt 2182).

 

 

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.