Krydstogter får ny destination i Danmark

0

I 2020 og 2021 vil krydstogtskibe lægge til kaj i Hanstholm Havn i Thy.

Hanstholm Havn bliver til en af Danmarks kommende krydstogtdestinationer, hvor to krydstogtskibe vil lægge til i havnen i 2020 og igen i 2021.

Det skriver Hanstholm Havn i en pressemeddelelse.

Med lokale varemærker som Nationalpark Thy og ”Cold Hawaii” ser havnen forventningsfuldt frem til at tage imod krydstogtgæster:

– Krydstogtindustrien har oplevet en kraftig vækst de seneste mange år og har i den forbindelse genereret en stor efterspørgsel på nye destinationer, herunder især mindre destinationer, hvor gæsterne har mulighed for at opleve det mere lokale og autentiske, fortæller Louise Landler og fortsætter:

– Hanstholm Havn er en af de få havne på den danske vestkyst, der kan tilbyde kajfaciliteter til krydstogtskibe. Med Thy som bagland giver det gæsterne mulighed for at opleve det lokale fiskermiljø i Hanstholm og den rå og vilde omkringliggende natur med mange seværdigheder. Det er ret unikt og anderledes i forhold til, hvad man som krydstogtgæst ellers kan opleve i Danmark. Vi tror derfor, at Hanstholm på sigt kan blive en ganske interessant krydstogtdestination.

Det første krydstogtskib til at lægge til kaj i havnen bliver MS Berlin den 14. juli 2020 med plads til 412 gæster. Den 23. til 24. juli 2021 kommer skibet MS The World, som er et af verdens mest eksklusive krydstogtskibe med plads til 150-200 passagerer.

Share.

About Author

Comments are closed.